Robertson Hall Renovations

The goal of this project is to reorganize the spaces within Robertson Hall to create a highly functional and efficient environment for teaching and research for the Woodrow Wilson School.  The project will create a space for a dynamic academic community, reflecting the values and aspirations of the school.  The design will foster collaboration, engagement and clearly strengthen the identity of the school and its centers and programs.

Ultimately, the renovation of Robertson Hall will enhance its capacity to provide a new academic workplace strategy that fosters place-making, identity, mixing and collaboration. With the completion of the Julis Romo Rabinowitz Building & Louis A. Simpson International Building, Scudder Plaza and Robertson Hall will be central in providing meeting spaces in an academic neighborhood that is vibrant and interactive.

Sustainability features: 
Sustainable material selection
Energy-efficient HVAC system and controls
Energy-efficient lighting and controls